Jarní bylinková polévka s hráškem a pórkem v sobě spojuje jemnou chuť hrášku a pórku společně s čerstvými bylinkami. Je to chuť tak báječná, že budete chtít jaro zažít po celý rok. 🙂									
									Kuchti.me recenze – Vakuovačka G21 Nefrit
											Má smysl vakuovat potraviny? Má smysl si pomocí vakuovačky pomoci k metodě sous vide? V této recenzi se tomu a dalším otázkám podíváme na zoubek.									
									Nepečený čokoládový dort hotový za 15 minut
											Pečení je radost… Upřímně, ne moc pro mě. Dost se u toho trápím. Ale mlsná je mlsná. Proto je pro mě řešením tento dokonale skvělý nepečený čokoládový dort hotový za 15 minut. Proč?									
									Kuchti.me recenze – Sous vide G21 Akura Wifi
											Metoda vaření sous vide pro mě byla a vlastně stále ještě je velkou neznámou. Existuje totiž vlastně obrovské množství receptů, které se pomocí vaření ve vakuu za nízké teploty dá připravit. A o tom právě sous vide je. Jsem proto ráda, že mám možnost pro vás napsat recenzi na velmi sympatickou mašinku neboli ponorný vařič od firmy G21 Vitality –  Sous vide Akura Wifi.									
									Jarní bramborový salát s ředkvičkami
											Byl by naprostý hřích na jaře nevyužít konečně toho, co nám příroda za čerstva přinese. Jarní bramborový salát s ředkvičkami je osvěžující dobrotou, která se skvěle hodí jako příloha, ale je i výbornou záležitostí k večeři. Ředkvičky salátu dodají skvělý šmrnc a křupavost. 🙂									
									Chřestová polévka ochucená medvědím pestem
											Chřestová polévka ochucená medvědím pestem patří opět do jedinečných jarních receptů, které si zamilujete.									
									Kuře s nádivkou z medvědího česneku
											Milujete nádivky? Já tedy každopádně. Vždycky dodají jídlu šmrnc. Kuře s nádivkou z medvědího česneku je specialitka jarních dní – především pak března, dubna. V tomto období je totiž sezona medvědího česneku.									
									Geniální tvarůžková pomazánka
											MIlujete olomoucké syrečky? Pokud z nich máte respekt a příliš vám nevoní, mám tu pro vás něco! Geniální tvarůžková pomazánka vás naprosto položí na lopatky… A to ne smrady, ale tím, jak je skvělá, skvělá skvělá.									
									Pstruh s libečkem a pestem z medvědího česneku
											Mám tu pro vás opět jednu jarní specialitku, která kombinuje dvě výtečné bylinky – libeček a medvědí česnek. Pstruh s libečkem a pestem z medvědího česneku je neskutečná dobrůtka, kterou si zamilujete na první dobrou.									
									Quiche s medvědím česnekem, tuňákem a cibulí
											Máte rádi quiche? Pro mě je to dokonalý způsob přípravy slaného koláče s nepřeberným množstvím variant. A co takhle jarní specialitka v podobě quiche s medvědím česnekem, tuňákem a cibulí?									
									11 tipů na klasické velikonoční recepty
											Velikonoce jsou tady, takže my ženy, připravme si prdelky na pomlázky a taky nějaké ty osvědčené velikonoční recepty, kterými naprosto omráčíme koledníky a rodinu.									
									Vajíčkový salát
											Přebytek uvařených vajíček? Tato situace většinou nastává v čase Velikonoc, ale komu se nikdy nestalo, že dostal chuť na vajíčkový salát i v průběhu roku?									
									Dokonalý masový boršč
											Jsou jídla, která mohu jíst několik dní v kuse a vůbec se mi nepřejí. Přesně takový je i klasický boršč, který se u nás doma připravuje do největšího možného hrnce a jí se k obědu, večeři (já si ho dám občas i k snídani), protože je to taková chuťová pohádka, která nikdy neomrzí.									
									Tvarohový koláč
											Není nic jednoduššího a krásnějšího než lehoučký a výborný tvarohový koláč. Jeho přípravou nezaberete více než deset minut a asi byste měli vědět i to, že i tak rychle se po něm zapráší. 🙂									
									Indické máslové kuřátko neboli butter chicken
											Indická jídla mám velmi velmi ráda a kdybych mohla, jím je podstatně častěji, než jen příležitostně. Jedním z mých nejmilovanějších dobrot je rozhodně indické máslové kuřátko neboli butter chicken s rýží nebo ještě lépe s křupavým chlebem naan.									
									Pečené zelňáky
											Pečené zelňáky ve vás zanechají nesmazatelnou stopu. Jsou dokonalé. Kombinace kysaného zelí se slaninou, mozzarellou a vejci je tak báječná, že budete mít problém přestat je jíst, pak umlsávat a nakonec skončíte jako já – s pupíkem nacpaným k prasknutí.									
									Obrácený jablečný koláč
											Tarte tatin neboli obrácený koláč s jablky je krásným příkladem toho, že i z omylu může vzniknout něco skvělého. Proč?									
									Polévka z růžičkové kapusty
											Jaký vztah máte s růžičkovou kapustou? Kladný? Přijde mi, že spousta lidí ji nemiluje, takže to pojďme společně napravit! Polévka z růžičkové kapusty je totiž lahůdka, o které jste možná ani nevěděli.									
									Arancini neboli rizotové koule
											Připravujete rádi věci z tzv. zbytků? Podle mě jsou to často nejlepší pecky, které člověk v kuchyni vytvoří. O tom moc dobře věděli a ví své i Italové. Právě ti totiž přišli se senzační dobrotou, která se jmenuje arancini.									
									Jednoduše výborný hanácký salát
											Zima, zima všude a dobrou zeleninu aby člověk pohledal. Co se ale podívat na zoubek klasice, kterou je jednoduše výborný hanácký salát je. Přijde mi, že jde o takového otloukánka, protože přeci zelí… ehm. Ale!									
									

 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			








