Grilovaný lilek v česnekové marinádě

Grilovaný lilek naložený v česneku a oregánu, odpočinutý nějakou chvilku, v lednici je jako příloha fakt velká paráda. A pokud ho nesníte hned celý na posezení, tak vám vydrží i do dalšího dne…velké plus.

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, sýrem a slaninou

Kuřecí prsa jsou prostě a jednoduše vděčné maso. Dají se různě obalovat, smažit, péct, krájet, napichovat….také jinak s nimi můžete dělat psí kusy a většinou se to vždycky povede. Jednou tak Čubička stála v kuchyni, na prkénku prsa (kuřecí) a přemýšlela, co s nimi.

Krkovice v bylinkovo – hořčičné marinádě

Opakování je matka moudrosti a úplně chápu, jestli vás s tím někoho můžu štvát. Nicméně si zopakujme, že v jednoduchosti je krása a v jídle to platí dvojnásob. Splácat dohromady deset druhů koření, zalít to maggi a ještě to třeba celé dodělat kečupem zvládneme všichni….

Slaný štrůdl s goudou a šunkou

Slaný štrůdl či závin…to je taková věc, která uspokojí celou řadu lidí a přitom je to taková blbost za málo peněz a přitom za hodně muziky. Zase záleží, kolik je člověk ochotný investovat do dobrého jídla. Modifikaci paní Čuba nabízí s gothajem a eidamem 30%. Jelikož ale Čuba není úplné prasátko a nerada si kazí žaludek hnusy, zvolí si tento postup:
keyboard_arrow_up