Quiche s medvědím česnekem, tuňákem a cibulí

Máte rádi quiche? Pro mě je to dokonalý způsob přípravy slaného koláče s nepřeberným množstvím variant. A co takhle jarní specialitka v podobě quiche s medvědím česnekem, tuňákem a cibulí?

Dokonalý masový boršč

Jsou jídla, která mohu jíst několik dní v kuse a vůbec se mi nepřejí. Přesně takový je i klasický boršč, který se u nás doma připravuje do největšího možného hrnce a jí se k obědu, večeři (já si ho dám občas i k snídani), protože je to taková chuťová pohádka, která nikdy neomrzí.

Arancini neboli rizotové koule

Připravujete rádi věci z tzv. zbytků? Podle mě jsou to často nejlepší pecky, které člověk v kuchyni vytvoří. O tom moc dobře věděli a ví své i Italové. Právě ti totiž přišli se senzační dobrotou, která se jmenuje arancini.