star_border

Spaghetti carbonara

Carbonara je super jednoduchý recept. Tak. To máme. Ale většinou se snažím psát tak nějak vtipněji, že? Nastala tvůrčí krize lidé milí. Co za tím stojí? Pokud vás to zajímá, tak čtěte dál. Pokud chcete jen rychlý recept na tuhle italskou lahůdku, tak si skočte na postup a styďte se, že nejste více zvědaví.

Halušky s bryndzou a slaninou

Pokud se v Čechách vedou spory o to, které je naše národní jídlo, tak u našich slovenských bratří bych řekla, že můžeme hovořit jednoznačně o bryndzových haluškách jakožto o národním klenotu. Jak jste na tom vy? Máte je rádi? Znáte místo, kde bryndzové halušky umí připravit opravdu dobře, že se za ušima olizujete?

Čubiny jednoduché krůtí špízy

Příprava špízů je vždycky taková kreativní zábavička. Na tyčku se dá napíchnout celkem cokoliv, co se na ní udrží a pokud zrovna nezkombinujete sladké, slané, kyselé a hořké (no i když? ), je výsledek většinou nějaká opečená dobrota, která zalahodí na jazyku, ale i zvědavému oku.

Žampiony plněné bramborovou směsí

Poslední dobou se mi moc nedaří připravit takové množství brambor, aby třeba i nějaké zbyly. Vždycky všechno sníme, což asi dost svědčí o naší nenažranosti, protože je jedno, jestli máme brambor pět nebo deset. Někdo si určitě říká, proč to řeším a nejsem spíš ráda, že se všechno hezky sní, nevděčnice jedna Čubí.

Čubiččina lososovo-melounová těstovinová dobrota

Tak nějak se moc nepovažuji za těstovino-mila a pokud možno se jim vyhýbám. Popravdě ani nevím, kdy tento částečný odpor k těstovinám začal svazovat moje chuťové poháry a proč jim nenechávám úplně dobrovolný průchod zažívací trubicí.
keyboard_arrow_up