Jsou jídla, která mohu jíst několik dní v kuse a vůbec se mi nepřejí. Přesně takový je i klasický boršč, který se u nás doma připravuje do největšího možného hrnce a jí se k obědu, večeři (já si ho dám občas i k snídani), protože je to taková chuťová pohádka, která nikdy neomrzí.
Recepty s: bílé zelí
Má Velká svačinková bichle
Je to víc než kuchařka. Je to celoroční promyšlený plán vyvážených svačinek se 190 recepty, na každý (školní) den 1.
Kategorie receptů
Recenze | Postřehy
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat
Vydáváme novou kuchařku!
Velká polévková bichle – jediná polévková kuchařka, kterou kdy budete potřebovat.
Tak se jmenuje naše nové (vele)dílo, které si nyní můžete pořídit i ve výhodném balíčku s ostatními kuchařkami. Čeká vás v ní 190 perfektních polévkových receptů!