Svatomartinská husa se svou křupavou kůrkou, krásně šťavnatým masem, společně třeba s domácím zelím, knedlíkem nebo lokšemi je velmi důstojný pokrm na sváteční stůl.									
									Kapustové karbanátky
											Kapustové karbanátky jsou báječnou alternativou pro klasické karbanátky. Kapusta totiž dodá mletému masu naprosto dokonalý šmrnc a na talíř se vám tak dostane něco skvělého a také neskonale zdravého a nabouchaného vitaminy.									
									Dýňový salát s kozím sýrem
											Dýně hokaido je skvělým sladkým podzimním miláčkem, kterého dost pravděpodobně znáte hlavně v polévce nebo třeba v nákypu. Což si ji ale připravit jako salát? Dýňový salát je úžasnou záležitostí, která rozhodně stojí za ochutnání.									
									Celerová pomazánka
											Přiznejte se. Jste pro nebo proti? Celerová pomazánka, řekla bych, takové poměrně ožehavé téma. Mnoho lidí jí nemůže přijít na chuť právě a jen kvůli představě celeru samotného. A to je škoda. Já vám dám recept, který si zamiluje i zarytý odpůrce celeru.									
									8 podzimních receptů ze sezónních surovin
											Sezona čerstvého ovoce a zeleniny pomalu končí a my a naše tělíčka se pomalu chystáme zazimovat. S tím se pojí i trošku jiné chutě, které s podzimem přicházejí. A proto přicházím s 8 podzimními recepty, které si zamilujete.									
									Žampionová bruschetta
											Bruschetta je naprosto dokonalým jednoduchým jídlem, kde díky pár dobrým surovinám vznikne chuťové nebíčko doslova za pár kaček. Rajčatovou bruschettu asi každý známe, ale co taková žampionová bruschetta? Dali byste si?									
									Cuketová buchta s čokoládovou polevou
											Cuketová buchta s čokoládovou polevou ač často používána jako recept nouzový, když už nevíme, co s cuketami, je tak lahodnou sladkou záležitostí, že bychom ji měli do jídelníčku zařadit nejen v cuketové špičce.									
									Grilovaný steak z krkovice v cibuli a saturejce
											Grilovaný steak z krkovice v cibuli a saturejce si zamilujete na první dobrou. Cibulka společně s bylinkou saturejkou maso nádherně ovoní a na grilu vznikne totální božská mana.									
									Grilovaná žebra s jemnou sladko-slanou marinádou
											Grilovaná žebra s jemnou sladko-slanou marinádou jsou naprostou lahůdkou, která si své místo na grilu zaslouží na 100%.									
									Zelené fazolky s rajčaty
											Zcela upřímně mohu říct, že zelené fazolky s rajčaty patří mezi moje top přílohy. A až si je také připravíte, budou patřit i mezi vaše. 🙂									
									Italská piccata
											Svěží telecí záležitost plná citrónové chuti – přesně to je italská piccata s telecím masem.									
									Salát s quinoou, mozzarellou, avokádem a černými olivami
											Zlehka, z vesela, křupavě a lahodně… Takový mám vždycky pocit, když dojde na super jednoduchý salát s quinoou, mozzarellou, avokádem a černými olivami.									
									Zelenina připravená metodou sous vide
											Zelenina připravená metodou sous vide to už je opravdu taková specialitka, která se vám ale odmění plnou chutí zeleniny tak, jak ji jindy velmi těžko zažijete.									
									Dip z pečených paprik
											Jakmile se v obchodech objeví skvělá sladká paprika kapie, byl by hřích si z ní nepřipravit dokonalý dip z červených paprik.									
									Falafel
											Skvělá křupavá záležitost v podobě cizrnového falafelu je báječnou bezmasou variantou pro dobrý oběd nebo večeři.									
									Trhané vepřové maso – sous vide recept
											Trhané vepřové maso připravené metodou sous vide je taková lahůdka, že se vám o tom ani nezdálo.									
									Pečené plněné papriky
											Pečené plněné papriky s mletým masem, sýrem feta, olivami a bylinkami je vlastně taková sexy sestra mnohdy lehce nudné a urousané papriky s rajčatovou omáčkou, kterou mnoho lidí zrovna nemusí.									
									Salát s tuňákem, chřestem, bramborami a vejcem
											Chyťte příležitost za pačesy a… No přesně toto mě napadalo ohledně tohoto jarního salátu. Salát s chřestem a tuňákem si totiž jindy nepřipravíte. Sezona chřestu totiž netrvá věčně.									
									Hovězí steak – sous vide recept
											Připravit si dobrý šťavnatý steak je poměrně věda. Hovězí steak připravovaný metodou sous vide je ale záležitostí velmi snadnou a i neprofesionálnímu kuchaři zaručuji, že výsledek bude výjimečný.									
									Jarní bylinková polévka s hráškem a pórkem
											Jarní bylinková polévka s hráškem a pórkem v sobě spojuje jemnou chuť hrášku a pórku společně s čerstvými bylinkami. Je to chuť tak báječná, že budete chtít jaro zažít po celý rok. 🙂									
									

 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			








