Milujete šťavnaté koláče a vyhýbáte se takzvaným dusivkám? Pak si jistojistě zamilujete bezvadné cuketové brownies!									
									3 svačinové recepty (nejen) pro děti
											Je začátek školy? Nebo naopak už škola končí a vy už nevíte, co dalšího připravit? Připravila jsem pro vás 3 svačinové recepty nejen pro děti, ale třeba i pro dospělé. K nim vám také přihazuji pár zajímavých informací, co je dobré o svačinách vědět.									
									Linecký koláč s džemem
											Linecký koláč s džemem je velkou stálicí české kuchyně a povězte mi, kdo jste ho alespoň někdy nejedl?  Věděli jste ale, že jde o velmi starý recept rakouský?									
									Zeleninový salát s výbornou hořčičnou zálivkou
											Milujete zeleninové saláty?  Já tedy rozhodně. Někdy ale popravdě už moc nevím, jakou zálivku vymyslet, aby byla chuť salátu nová a jiná. Takže 3x hurá! Zeleninový salát s hořčičnou zálivkou je tady!									
									Krémová cuketová polévka s parmezánem
											Krémová cuketová polévka s parmezánem je naprostou lahůdkou do letních dní. Jestliže ji nesníte rovnou teplou z hrnce, zkuste ji ochutnat i pěkně vychlazenou. Bezvadně vás osvěží a krásně se v ní rozleží koření.									
									Svíčková na smetaně
											Jestliže je něco naší národní pýchou, je jí určitě svíčková na smetaně. Dokonalá heboučká omáčka s měkkým kouskem masa a k tomu knedlíček je prostě něco, co se jen těžko dá nahradit.									
									Portobello burger
											Říkejte si co chcete, třeba i to, že je to jen obyčejná houba, ale pravda je taková, že portobello burger je totální paráda!									
									Krůtí stehna na grilu
											Jen co se trošku vyčasí, otřepeme staré grilovací náčiní, vypucujeme gril a jde se do akce. Pokud si i vy chcete připravit skvělé krůtí maso, vřele doporučuji krůtí stehna na grilu. 									
									Bulgur s pečenou zeleninou a kuřecím masem
											Bulgur s pečenou zeleninou a kuřecím masem je přesně tím tipem jídla, které připravíte velmi rychle, krásně vás zasytí, ale zároveň nezaplácne tak, že se nemůžete hýbat. Společně se skvělou zálivkou si tam velmi jednoduše připravíte bezvadný lehký oběd nebo véču.									
									Ovocné tvarohové knedlíky
											K jaru a létu naprosto bez diskuzí patří ovocné tvarohové knedlíky. Připravíte je během pár chvil a bříška strávníků si budou spokojeně vrnět. Není snad nic lepšího.									
									Domácí sušené maso jerky
											Na výlety nebo na mlsandu je domácí sušené maso naprostým ideálem. Vydrží extra dlouho a dobije vás bílkovinami. A hlavně je výtečné!									
									Optimistické letní drinky
											Máte rádi smoothie? A už jste je někdy zkoušeli například s mandlovým mlékem? Připravila jsem pro vás 3 optimistické letní drinky, které připravíte během pár chvilek a krásně vás v horkém letním dni osvěží a zasytí.									
									Domácí hummus
											Jste tým hummus, nebo se mu stále ještě trošku bráníte? Takový domácí hummus s klínky zeleniny nebo třeba tortillami je neskutečnou dobrotou. A na kolik způsobů si ho můžete připravit!									
									Kuchti.me recenze – Pánev G21 Prime
											Dlouho předlouho spolupracuji s českou značkou G21 Vitality, a proto bylo naprosto jasné, že se budu muset co nejdříve podívat na zoubek jejich novince –pánvím G21 Prime.									
									Kynuté lívance s bylinkovým tvarohem
											Kynuté lívance ve sladkém provedení známe všichni. Jejich nadýchanost ve spojení s dobrým mazadlem je k nezaplacení. Co kdybychom si je ale tentokrát připravili na slano?! I tak jsou totiž naprosto fantastické.									
									Jablečná buchta s kakaem
											Jablečná buchta s kakaem – je slaďoučká, šťavnatá a úplně nejlépe chutná, když ji připraví moje kamarádka Martina. 🙂 Přiznávám se bez mučení, že recept je převzatý a je naprosto dokonalý.									
									Domácí kečup
											Domácí kečup – patlat se s tím nebo nepatlat? To by vlastně ani neměla být otázka, protože jednoznačně platí jděte do toho!									
									Pomazánka s gorgonzolou, vínem a ořechy
											Pomazánky jsou mou velkou srdcovkou. Jde jich vytvořit neskutečné množství a stačí jen trošku kombinovat ingredience a nová pomazánka je na světě. Tato pomazánka s gorgonzolou, vínem a ořechy, nádherně křupe a ještě vás chuťově naprosto překvapí.									
									Pstruh s bylinkovou krustou
											Vlastně se tu budu opakovat s prohlášením, že je pstruh báječnou českou rybkou, které stačí drobná úprava a je to špica. Pstruh s bylinkovou krustou je toho dokonalým příkladem.									
									Nejlepší velikonoční mazanec
											Krásně vláčný mazanec s rozinkami, lehce potřený máslem a k tomu dobrý čaj. Není nic lepšího takhle na Velikonoce!									
									

 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			








