Už jste někdy ochutnali hit posledních let – cruffin? Pokud ještě ne, je nejvyšší čas, protože je to ukrutně dobré. My si teď společně jeden krásný křupavý cruffin plněný pistáciovým krémem připravíme.
Salát s quinoou, pistáciemi a fetou
S nadcházejícím podzimem či chladnějším počasím se mi upřímně do salátů moc nechce. Když ale dojde na salát s quinoou, pistáciemi a fetou, přijde k chuti vlastně kdykoli a skvěle nasytí.
Šťavnatá cuketová bábovka s pistáciemi
Bábovek není nikdy dost. Cuketová bábovka je skvělým řešením, jak se zbavit nějakých těch zbytků cuket a zároveň nasytit hladové krky bažící po sladkém.
Mražené jogurtové jednohubky
Nanuky, sorbety, semifredda, tříště a ještě mnoho dalšího nás zachraňuje v letních dnech. Co když ale nestíháte a chcete něco připravit raz dva? Mražené jogurtové jednohubky jsou tu!
Rizoto s medvědím česnekem a chřestem
Je jaro a k němu bezesporu patří i medvědí česnek a také chřest! My si z nich připravíme naprosto jednoduché a lahodné rizoto s medvědím česnekem a chřestem. Pohladí vás po dušičce.
Cuketová buchta s čokoládovou polevou
Cuketová buchta s čokoládovou polevou ač často používána jako recept nouzový, když už nevíme, co s cuketami, je tak lahodnou sladkou záležitostí, že bychom ji měli do jídelníčku zařadit nejen v cuketové špičce.
Pečený losos v troubě s křupavou pistáciovo-sýrovou krustou
Ryby jsou zdravé a pečený losos je i pro nás Středoevropany, kteří často moc rybám neholdujeme, skvělou a chutnou variantou, jak do sebe nasát trochu těch omega, delta, beta a gama kyselin, které jsou tak děsně zdravé a dobré.











