Krémová čočka na paprice je skvělou volbou, pokud si chcete k véče nebo obědu připravit super zdravé a rychlé jídlo. Nejenže červená čočka nevyžaduje dlouhé namáčení, ale také celou dobrotu připravíte během pár minut.
Květákový steak pečený v jednoduché marinádě
Není nic lepšího než dobře připravený steak. Co si budem. A co takový bezmasý, květákový steak pečený v jednoduché marinádě? Znáte?
Plněné argentinské empanadas
Z našich cest po Jižní Americe máme spoustu krásných i těch méně parádních vzpomínek. Byla to velká jízda. Co na cestách rozhodně stálo za to, bylo naprosto vynikající jídlo a jedním z nich byly právě i plněné argentinské empanadas.
Trhané vepřové maso – sous vide recept
Trhané vepřové maso připravené metodou sous vide je taková lahůdka, že se vám o tom ani nezdálo.
Gulášová polévka z mletého masa
Tato jednoduchá gulášová polévka z mletého masa je jedna z mých velmi oblíbených polévko-hlavnochodových záležitostí. Je snadná na přípravu a výborně zasytí ať už jako polévka, nebo jako hlavní chod. Pokud vám přijde podezřelé používat místo obvyklého hovězího masa maso namleté, nic se nebojte. Je to fakt dobrý.
Trhané vepřové maso neboli pulled pork
Trhané vepřové maso nebo také pulled pork je pro mě jednou z nejdokonalejších variant přípravy masa. Jednoduše ochucené křehoučké maso v křupavé žemličce s nějakým dobrým salátem dostane každého.