Ochutnat chutě světa, to nás vždycky bavilo. Nejlépe, pokud to bylo v nějaké lokální špeluňce, kde jedli především místní. A tak pro vás mám připravený tradiční tyrolský gröstl – rakouskou dobrotu ze zbytků, kterou si můžete dát v nejposlednější hospodě, ale také jako luxusní jídlo.
Vepřové kotlety se zelím s pestem
Nikdy by mě nenapadlo, jak naprosto úchvatnou kombinací můžou být vepřové kotlety se zelím s pestem! Velmi jednoduché, avšak zelí smíchané s jemným bylinkovým pestem je naprosto neotřelou variací.
Pečené maso se zelím a dýní
Milujete netradiční chutě? Pečené maso se zelím a dýní a mrkví je naprostá lahoda, které se vůbec nemusíte bát. Pojďte ji vyzkoušet.
Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem
Také milujete dobroty z jednoho hrnce či pekáčku? Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou takovou podzimní srdcovkou, která vás bude bavit.
Záhorácký závitek
Zelí je moje oblíbená zimní zelenina, se kterou je vždycky radost něco tvořit. Záhorácký závitek je dokonalou kombinací právě zmíněného zelí a masa a když vše zapečete, vznikne naprosté labůžo.
Tortilla plněná masem, batáty a sýrem
Tortilla plněná masem, batáty a sýrem je jednoduchá jako facka a svou chutí vás úplně odzbrojí. 5 ingrediencí a výsledkem je neskutečná lahůdka, kterou bych upřímně vlastně ani nečekala.
Vepřový flamendr – vynikající super rychlý oběd
Vynikající super rychlý vepřový flamendr, se bezvadně hodí na oběd, kdy už vám hladové krky dýchají na záda a vy potřebujete něco okamžitě uvařit.