Zapečený sendvič se sýrem a kvašenou zeleninou se na první dobrou může tvářit jako zvláštní kočkopes – nebude zvláštní zkombinovat kvašenou zeleninu se sýrem? Nebude. 🙂
Žampionová bruschetta
Bruschetta je naprosto dokonalým jednoduchým jídlem, kde díky pár dobrým surovinám vznikne chuťové nebíčko doslova za pár kaček. Rajčatovou bruschettu asi každý známe, ale co taková žampionová bruschetta? Dali byste si?
Maminčina poctivá česnečka
Poctivá domácí česnečka je takový skvělý jednoduchý polevkový všelék. Hodí se ve chvílích, kdy je vám mizerně a potřebujete vyhnat červa z těla a je jedno, jestli jde třeba o kocovinku nebo virózku).
Krémová lososová polévka
Láska prochází žaludkem a pokud chcete někomu udělat opravdu ale opravdu radost, připravte mu tuto dokonalý lososový krém.
Rajčatová bruschetta
Rajčatová bruschetta – klasická italská dobrota původně těch nejchudších obyvatel se v poslední době stává docela předraženou položkou na jídelních lístcích v restauracích. Což mi přijde jednak škoda a zároveň sprostota, protože suroviny na přípravu bruschetty jsou levné a rozhodně nestojí dohromady 70 až 100 Kč.
Zeleninový salát s opečeným chlebem a sýrem
Zeleninu mám tuze ráda a to v jakékoliv formě – syrové, vařené nebo pečené. Můj muž nicméně moje nadšení ze zeleného, křupavého, nemasového příliš nesdílí, takže už poměrně dlouhou dobu různými způsoby kamufluji zeleninu do všemožných kabátků a převleků.