Opakování je matka moudrosti a úplně chápu, jestli vás s tím někoho můžu štvát. Nicméně si zopakujme, že v jednoduchosti je krása a v jídle to platí dvojnásob. Splácat dohromady deset druhů koření, zalít to maggi a ještě to třeba celé dodělat kečupem zvládneme všichni….
Výborné vepřové špízy
Špíz, od germánů také jinak bodec, se definuje jako pokrm napíchnutý na dřevěné či železné špejličce. Já jako osoba masožravá preferuju, když jsou na špejličce napíchnutá především masa s kousky zeleniny, které jsou nějakou tu chvilku naložené v marinádě a posléze je všechno připravené na grilu.
Žampiony plněné nivou
Celá pointa vaření paní Čuby spočívá v jednoduchém hesle: „Za málo námahy se pěkně a příjemně nadlábnout.“ Už stará Jouzová věděla, že žampiony nadívané jsou prostě dobrota a s přípravou je jen minimální námaha. Plněné žampiony nivou, nebo bramborovou směsí se tak drží v jídelníčku paní Čuby jak hovno boty.