Sekačka, sekaná nebo prostě šťavnatá krůtí sekaná a ještě když ji naplníte špenátem a vejci, tak není skoro nic lepšího.
Krůtí stehna na grilu
Jen co se trošku vyčasí, otřepeme staré grilovací náčiní, vypucujeme gril a jde se do akce. Pokud si i vy chcete připravit skvělé krůtí maso, vřele doporučuji krůtí stehna na grilu.
Krůtí prsa na bylinkách
Lahodná krůtí prsa na bylinkách jsou dokonalou lehkou dobrůtkou, kterou si velmi jednoduše připravíte během pár chvilek.
Holandský řízek z mletého krůtího
Holandský řízek z mletého krůtího je báječnou alternativou klasického vepřového holandského řízku, protože není tak tučný a chuťově je skutečně vynikající.
Italská piccata
Svěží telecí záležitost plná citrónové chuti – přesně to je italská piccata s telecím masem.
Krůtí steak se švestkovou omáčkou
Kombinace sladko–slaných chutí, to je moje. Pokud jste nikdy neměli příležitost si ochutnat krůtí steak se švestkovou omáčkou, je doba podzimu tou nejvhodnější dobou.
Pečené krutí stehno s jablky a slaninou
Krutí maso je dost často takový malý otloukánek. Spousta z nás neví co s ním, protože je přeci jen sušší, ale zase je zdravé a tak vůbec. Pečené krutí stehno s jablky a slaninou je nicméně klasikou mezi recepty z krůtího masa a rozhodně si zaslouží pozornost.
Medovo-citrónové krůtí medajlonky
Tyhle krůtí medajlonky jsou taková obyčejná rychlo věc, se kterou nebudete mít moc práce, ale každopádně potěší sladko-slané chuťové buňky. To bych napsala ve své milé české kuchyňce, kde se mi tak dobře vaří.
Čubiny jednoduché krůtí špízy
Příprava špízů je vždycky taková kreativní zábavička. Na tyčku se dá napíchnout celkem cokoliv, co se na ní udrží a pokud zrovna nezkombinujete sladké, slané, kyselé a hořké (no i když? ), je výsledek většinou nějaká opečená dobrota, která zalahodí na jazyku, ale i zvědavému oku.