“Ty seš ale vážně pěkná kost!” řekl by muž…ale i žena…pokud by na přetřes přišla marinovaná vepřová žebra. Já je mám tuze ráda. Nejenom proto, že se jí rukama – dobře tak nožem se dají taky, ale to už je vyšší dívčí a u žeber naprostá blbost, ale protože jsou lahodná, od kosti odpadávají a bohově chutnají s pivem. Sice mám ruce (ehm) zapatlané vždycky až za ušima a někdy se stopy najdou i na čele, ale to za to prostě stojí. Kdo si právě odfrkl nad tím, jaké jsem prase, tak ano jsem, bohužel. Nicméně jsem omyvatelná a Čubí muž je s tím v pohodě.
Recepty s: vepřová žebra
Má Velká svačinková bichle
Je to víc než kuchařka. Je to celoroční promyšlený plán vyvážených svačinek se 190 recepty, na každý (školní) den 1.
Kategorie receptů
Recenze | Postřehy
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat