“Ty seš ale vážně pěkná kost!” řekl by muž… Ale i žena… Pokud by na přetřes přišla marinovaná vepřová žebra. Jsou skutečně lahodná a to nejenom proto, že se jí rukama (a to já ráda, protože kontakt s jídlem je fajn), ale protože odpadávají od kosti a bohově chutnají s pivem. Sice mám ruce zapatlané vždycky až za ušima, někdy se stopy najdou i na čele, ale za to prostě stojí. Kdo si právě odfrkl nad tím, jaké jsem čuně, tak vše se dá umýt.
Recepty s: vepřová žebra
Má Velká svačinková bichle
Je to víc než kuchařka. Je to celoroční promyšlený plán vyvážených svačinek se 190 recepty, na každý (školní) den 1.
Kategorie receptů
Recenze | Postřehy
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat
Jídelníčky #vicnezkucharka
Maso, masíčko
Rybolov
Bramborov
Těstoviny
Rýžoviště
Sladká huba
Grilování
Pečeme s Troubou
Vegetariáni
Bezlepci
Bezlaktózovky
Vegano mánie
Polévka je grunt
Pomazánky
Guláše
Přílohy jak z výlohy
(Ne) Zdravé saláty
Svačinky
Naši favoriti
Rychlovky na talíři
Zdravé dobroty
VyKuchtěno ze zbytků
Žlučníkový záchvat