Kapání do polévky mám obzvláště ráda a dávám mu přednost před nudlemi. Oproti nudlím mi chuť kapání přijde jemnější a zajímavější, než právě cokoliv těstovinového, co se do polévek klasicky dává. Navíc příprava je více než jednoduchá, popis zas až tak ne. 🙂
Bramborový salát s hruškou
Bramborový salát s hruškou je jeden z mnoha až skandálně jednoduchých receptů, kterými paní Čuba přivádí davy svých věrných strávníků na vrchol kulinářského blaha.
Žampiony plněné nivou
Celá pointa vaření paní Čuby spočívá v jednoduchém hesle: „Za málo námahy se pěkně a příjemně nadlábnout.“ Už stará Jouzová věděla, že žampiony nadívané jsou prostě dobrota a s přípravou je jen minimální námaha. Plněné žampiony nivou, nebo bramborovou směsí se tak drží v jídelníčku paní Čuby jak hovno boty.