Kuřecí prsa jsou prostě a jednoduše vděčné maso. Dají se různě obalovat, smažit, péct, krájet, napichovat….také jinak s nimi můžete dělat psí kusy a většinou se to vždycky povede. Jednou tak Čubička stála v kuchyni, na prkénku prsa (kuřecí) a přemýšlela, co s nimi.

S nárůstem plastických operací prsou si řekla, že by si také mohla zahrát na plastického chirurga a zkusit prsa pěkně naplnit…ne tedy silikonem, ale nějakou dobrou směsí.

Celkově se ta příprava až hrůzostrašně změnila v řezničinu a chvílemi si nebohá Čubička připadala jak na operačním sále a hlavou se jí honila celá řada operací, které se přípravě plněných prsíček dost podobají (na to by se docela dobře hodila nějaká anketa, co z fotek napadá vás).

Ingredience


4 kuřecí prsa
100g neuzené parenice nebo goudy
4 sušená rajčata
100 g anglické slaniny
Sůl
Pepř
Oregano

Množství: 4 porce


Nově: Sledujte Čubí stories na Instagramu!

Fotky nových receptů, ale i legrácky a pohled do zákulisí (nejen) kulinářského života Paní Čuby přes „Instagram stories“. Buďme v kontaktu 🙂

Čubí instagram a stories

@receptypanicuby


Postup přípravy

Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Celkový čas: 30 minut

Chceš posílat upozornění na nové recepty přímo do FB messengeru? Můj nový virtuální pomocník Čubot se o to postará. A je to vtipálek! O co jde?



Také by Ti mohlo chutnat:

Čuba si prsíčka nařízla a jemně obě strany kapsičky naklepala. V mističce si připravila směs z nakrájené anglické slaniny, sýra a sušených rajčat. Pak už jen tuto směs opatrně cpala do kapsičky, kterou pak sešila párátkem, tak aby se kapsa nepotrhala.

Prsíčka pak na oleji zprudka osmažila po všech stranách (chtělo by se napsat po dvou, ale tak nějak se to kroutilo dokonce po třech stranách, jak to bylo celé buclaté) a ještě na deset minut dala do trouby na 150°C. Pro jistotu do toho šťouchla prstem, jestli už to hezky pruží a není syrové.

Pak už jen nandala na talíř a servírovala Čubímu muži.