Tohle je veliká stylovka! Višňová barva je k nakousnutí a ten nádherný design. On je to ale k tomu všemu litinový hrnec! Litina v kuchyni = záruka trvalosti a kvality na dlooouhá léta. Hrnec sice není z nejlevnějších, ale je tak všestranně využitelný, že budete rádi, že se stal členem vaší rodiny a budete ho používat na pečení, smažení, dušení, polévky nebo i jen jako dekoraci na stůl 🙂 Výhody kastrolu Staub Smaltovaná litina – super kvalitní materiál s dlouhou životností Je krásný! Tohle ženě často jako argument stačí Skvěle vede teplo = nepřipaluje se a rovnoměrně peče Nevýhody kastrolu Staub Vyšší pořizovací cena Kastrol je kvůli použitému materiálu těžší
Dřevěná lžíce na vaření se silikonem bílá
Stěrka za takové peníze? Chyba lávky. Tohle je krásná dřevěno-silikonová lžíce na vaření, se kterou si padnete velmi rychle do oka. Tato pomocnice vás ušetří spousty připálenin a ještě vám doma bude dělat parádu. Sic za více peněz, ale rozhodně stojí za to. Už nikdy nebudete chtít vzít do ruky obyč vařečku, protože lžíce za ní odvede práci a ještě zajistí, aby se vše opravdu odlepilo ze dna hrnce či pánve. Nesmysl, nemyslím si. Chce to jen vyzkoušet. Výhody dřevěno-silikonové lžíce Je krásná! Využijete ji nejen jako vařečku, ale hlavně stěrku a to při míchání i vařících pokrmů Odjímatelná silikonová rukojeť, která se dá dát do myčky Kvalitní provedení –…
Keramická pánev allround ceramic 28 cm
28 cm je pro mě optimální velikost pánvičky pro časté použití. Kromě velikosti ale určitě oceníte i to, že skvěle padne do ruky. Povrch, na kterém se smaží, je z keramiky, tedy skvěle odolný a nemusíte se ani bát, že jídlo připálíte (to už byste museli být opravdu velcí experti). Čekejte kvalitu a krásné provedení, takže se vám s ní v kuchyni bude skvěle manévrovat. Výhody keramické pánve Fissler Speciální keramický povrch odolný proti odření Využijete na všechny druhy varných povrchů Prodloužená záruka 5 let Speciální rukojeť – dá se zavěsit, Nevýhody keramické pánve Fissler Pro někoho může být vyšší cena
Scala teploměr na maso černý
Nemám ráda u pečeného masa styl pokus a omyl. Není nic víc nervy drásajícího, než když na vás z trouby vypadne přepečená pečeně. Proto si nehraju na hrdinu a používám teploměr na maso. Zaručí mi totiž teplotu masa přesně takovou, jakou si přeju. A protože s masem se nežertuje, používám ho i při pečení při nízkých teplotách, kdy byste možná žádný fail nečekali. Tento má navíc rozmilé značení podle toho, jakou teplotu by měl mít různý druh masa. Výhody teploměru Scala Vizuálně srozumitelné i pro jelito – stačí jen rozpoznat zvířátko, které pečete Teploměr může zůstat po celou dobu pečení v troubě Měří teploty od 0 – 110°C Nevýhody teploměru…