Kurzy vaření – vietnamská kuchyně
Cena od: 1990 Kč | ||
Doporučuji koupit zde |
- Proč koupit zde ▼
- ○ Široké spektrum kurzů od úplných základů v kuchyni, po exotičtější styly vaření
○ Cena kurzů je více než přívětivá
○ Možnost koupit dárkový poukaz pro své milé
○ Zkušení kuchaři, kteří vás naučí vychytávky a budou ku ruce
Vietnamská kuchyně postupně dobývá Čechy a není se čemu divit. Kdyby bylo na mě, tak se Pho Bo cpu každý den a přikusuji k tomu čerstvý závitek s krevetkami.
Vietnamské jídlo je pohlazení na duši, když se umí dobře připravit. Pokud nechcete být odkázáni jen na restaurace, pojďte do kurzu vietnamské kuchyně. Vaše chuťové pohárky se dotknou nirvány.
Já osobně bych nejraději vyrazila na kurz Tradiční recepty vietnamské kuchyně, kde se připravují právě moje nejvíc nejoblíbenější jídla. Co mě tam tak láká
- Sinh to xoai [šiň tó suai] – koktejl s čerstvým mangem
Goi cuon [zoi čun] – studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] - Pho bo [fhǣ ba] – polévka s hovězím masem, rýžovými nudlemi phở a jarní cibulkou
- Banh xeo [pǣn kseo] – syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou
- Bun cha [bun čá] – grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem
- Nuoc cham [nús čam] – pikantní dipy k masu, nudlím a polévkám
Uvidíme se tu?
Zobrazit popis a informace od výrobce »