Kurzy vaření – steaky a maso
Cena od: 2190 Kč | ||
Doporučuji koupit zde |
- Proč koupit zde ▼
- ○ Široké spektrum kurzů od úplných základů v kuchyni, po exotičtější styly vaření
○ Cena kurzů je více než přívětivá
○ Možnost koupit dárkový poukaz pro své milé
○ Zkušení kuchaři, kteří vás naučí vychytávky a budou ku ruce
Naučit se připravovat opravdu skvěle maso a vědět, podle čeho vybírat a jak s masem pracovat, to je kumšt. Pro samouky cesta dlouhá a často strastiplná.
Zkuste to s páni kuchaři Cheparade a vyberte si kurz o mase, který vám nejlépe sedne. Budete odcházet s plnými pupíky a opět o něco moudřejší.
Za sebe bych doporučila kurz Steaky I. z argentinské svíčkové, protože na tom si tedy těžce ulítávám a v Argentině jsme každý běžně k jídlu zpracovali i půl kila masa na osobu, jak nám to chutnalo. Co se na kurzu naučíte?
- Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
- Steak ze středu svíčkové s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
- Restované nudličky z palce svíčkové s červenou cibulkou a hlívou ústřičnou
- Grilovaný ananas s karamelem
Hned bych vyrazila.
Zobrazit popis a informace od výrobce »