Proč koupit zde ▼
○ Velký výběr z prestižních kuchyňských značek
○ Většina zboží dostupná skladem
○ Možnost osobního odběru nebo nákupu v Praze
○ Bezplatná info linka pro zákazníky

Nemám ráda u pečeného masa styl pokus a omyl. Není nic víc nervy drásajícího, než když na vás z trouby vypadne přepečená pečeně. Proto si nehraju na hrdinu a používám teploměr na maso. Zaručí mi totiž teplotu masa přesně takovou, jakou si přeju. A protože s masem se nežertuje, používám ho i při pečení při nízkých teplotách, kdy byste možná žádný fail nečekali. Tento má navíc rozmilé značení podle toho, jakou teplotu by měl mít různý druh masa.

Výhody teploměru Scala

  • Vizuálně srozumitelné i pro jelito – stačí jen rozpoznat zvířátko, které pečete
  • Teploměr může zůstat po celou dobu pečení v troubě
  • Měří teploty od 0 – 110°C

Nevýhody teploměru Scala

  • Někoho by mohla odradit cena
Zobrazit popis a informace od výrobce »